Strodorp en beroepenplein


strodorpWil je iets kopen of bekijken? Dit jaar hebben we heel veel leuke en mooie kraampjes dit jaar!

Wat vind je in ons strodorp?

Zelf een halstertouw of hondenriem vlechten
Je kunt in een korte workshop, voor een kleine vergoeding, je eigen halstertouw of hondenriem vlechten bij Rhythm Beads en MD creatief. Deze workshop duurt een half uur en is om 11.00, 13.00 en 15.00 uur. Je kunt je op de dag zelf bij de stand van Rhythm and Beads inschrijven of vooraf inschrijven via: info@mdcreatief.nl

Je laten schmincken
Je kunt je prachtig laten schminken tijdens de juniordag. We hebben ware kunstenaars die de meest mooie creaties kunnen maken. Wil je een vlinder zijn? Een leeuw? Of nog iets heel anders? Ze kunnen het allemaal voor je maken, tegen een kleine vergoeding voor de materialen die ze gebruiken.

Het beroepenplein
Op het beroepenplein kun je kennismaken met en vragen stellen aan mensen die van paarden hun beroep hebben gemaakt. Je vindt er twee hoefsmeden, die onder andere heel speciaal beslag maken. Twee dierenartsen, die je van alles over hun opleiding kunnen vertellen en paarden onderzoeken. Een chiropractor die paarden behandelt en nog veel meer.

Verder wordt er een paard beschilderd, zodat je kunt zien waar de botten zitten en waar bijvoorbeeld de maag en de darmen in het paard zitten.